Heiluvan Sedän facebook-sivulla on 100 seuraajaa!  Mahtavaa, että niin moni on kiinnostunut heilumisistani. Tämä on paljon enemmän kuin osasin odottaa, ja vain muutamassa viikossa. Olin toki huomannut, että varsinkin kuvistani tykätään, mutta teksteistäni en ollut varma.

Haluaisinkin kuulla, mitä sinä toivot minun julkaisevan? Jokunen idea minulla tuntuu aina olevan kehitteillä. Kun yhden julkaisen, tulee toinen mieleen. Laita vapaasti blogin, facebookin tai instagramin kommenttikenttään toiveita.

Kun perustin tämän blogin, päivitin samalla myös muita somekanaviani. Heiluvaa Setää voi siis seurata monessa eri kanavassa, joista jokaisella on oma roolinsa. Tervetuloa seuraamaan minua myös muualla!

Facebook-sivulla julkaisen mielenkiintoisia linkkejä muilta ja poimintoja muista some-kanavistani. Päivitän sitä useammin kuin blogia. Facebook-sivulla minun on helpoin saada  aikaiseksi keskustelua seuraajien kanssa.

Instagramissa julkaisen tuokiokuvia heilumisistani mahdollisimman tuoreeltaan. Instan kuvat ovat aina low-res tasoa.

HeiaHeia on hauska ja kannustava sovellus, joka motivoi liikkumaan ja voimaan paremmin. HeiaHeia on yhteisöllisin treenipäiväkirjani. Se ei vaadi mitään sykemittaria tai aktiivisuusranneketta toimiakseen vaan soveltuu ihan jokaiselle aktiivisuustasosta ja tavoitetasosta riippumatta. Suosittelen siis HeiaHeaiaa myös juuri sinulle. Kaikki treenini siirtyvät Suunnon kellosta suoraan HeiaHeiaa, mutta lisäksi kirjaan sinne erilaista arkiliikuntaa ja muita heilumisia, joissa sykevyö ei ole käytössä.

Suunto Movescount on ensisijainen treenipäiväkirjani. Suunnon kello ranteessa mittaa jokaisen muuvin ja jokaisen askeleen. Movescountista löydän paljon hyödylistä tietoa treeneistäni ja palautumisestani. Vaatii Suunnon kellon tai Movescount äppsin iPhone tai Android puhelimeen.

Strava on lähinnä pyöräilijöille ja juoksijoille suunnattu globaali sosiaalinen verkosto. Kaikki treenit siirtyvät Suunnon kellosta suoraan Stravaan. Strava toimii useimpien gps-pohjaisten kellojen ja mittareiden kanssa.

Tässä blogissa julkaisen kuvitettuja tarinoita heilumisistani. Aiemmin julkaisin näitä facebookin valokuva-albumeina, mutta blogi sopii paremmin high-res kuvien ja tarinoiden jakamiseen luettavammassa muodossa.

Kiitos kaikille seuraajilleni eri some-kanavissa!


Photo by Roosa  juoksukavereitteni Hillan, Elinan ja Roosan kanssa järjestämältämme #kaveritpoluille yhteispolkulenkiltä kesäkuulta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s