Pääsin mukaan Team Rynkeby – God Morgon hyväntekeväisyyspyöräilyyn Espoon tiimiin ensi kaudelle. Olen jo useamman vuoden seurannut Team Rynkebyn toimintaa, mutta vasta nyt aika oli kypsä omalle osallistumiselleni. Edessä on muutaman juoksuun painottuneen vuoden jälkeen paluu rakkaimman harrastukseni pyöräilyn pariin. Treenikausi alkaa ensi viikolla lokakuun alussa ja projekti huipentuu ensi vuoden heinäkuun alussa viikon etappipyöräilyyn Travemündestä Pariisiin.

20170402_121755-01

Pyörälenkit alkavat lumien sulettua. Kuva: Atte, Juoksua arjessa

Syksyn ja talven aikana kohotamme kuntoa ja rakennamme tiimihenkeä spinningissä ja pitkillä kävelylenkeillä. Kevään koittaessa saamme allemme tiimipyörät ja siirrymme maantielle treenaamaan. Koska kyseessä on hyväntekeväisyyshanke, me pyöräilijät kustannamme omat tiimipyörämme, tiimivaatteemme ja matkamme. Samalla keräämme rahaa vaikeasti sairaille lapsille.

G0881620_1491732985766_high-01

Hyväntekeväisyyshankkeeseen osallistuvat pyöräilijät kustantavat itse omat tiimipyöränsä ja tiimivaatteensa. Kuva: Atte, Juoksua arjessa 

Tänä vuonna Team Rynkeby lahjoitti Suomessa reilu 550 000 euroa ja pohjoismaissa yhteensä vajaa 9 miljoonaa euroa syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi. Suomessa kerätyt varat lahjoitetaan lasten ja perheiden tukemiseen Sylva ry:n ja lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehittämiseen Aamu Säätiön kautta. Tiimin kick off tilaisuudessa Sylva ry:n ja Aamu Säätiön edustajat kertoivat toiminnastaan silmiä avaavalla tavalla, mikä antoi projektillemme suuren merkityksen.

Olen siinä onnekkaassa asemassa, että olen itse terve ja lapseni ovat terveitä. Minulla on mahdollisuus polkea tuhansia kilometreja niiden puolesta, jotka eivät itse pysty. Viime vuosina syöpä on enenevässä määrin koskettanut ystäväpiiriäni ja omistan projektini myös heille. Jos haluat olla mukana tukemassa projektiamme, siihen on mahdollisuus ryhtymällä sponsoriksi. Team Rynkeby on pohjoismaisesti ja paikallisesti tunnettu, minkä vuoksi se tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet tuoda itseään esille. Tulen olemaan yhteydessä potentiaalisiksi lahjoittajiksi tunnistamiini kontakteihini erilaisissa yrityksissä.

IMG-20170925-WA0007

Yrityssponsorit saavat näkyvyyttä tiimin ajoasuissa ja erilaisissa tapahtumissa. Kuva: Jukka, Papuja ja polkuja

Yksityishenkilöt voivat myös osallistua lahjoituksilla, jotka ohjataan lyhentämättöminä hyväntekeväisyyskohteisiin. Haastan juuri sinut henkilökohtaiseksi sponsorikseni tsemppaamaan minua matkan varrella. Haasteessa on kolme tasoa

  1. Matkatsemppi: 0,01 € / kilometri Pariisin matkalla eli noin 1 500 km * 0,01 € = 15 €.
  2. Treenitsemppi: edellisen lisäksi 0,01 € / treenikilometri tiimipyörällä keväällä eli noin 2 500 km * 0,01 € + 15 € = 40 €.
  3. Supertsemppi: edellisten lisäksi vapaavalintainen tuki lukemattomiin treenitunteihin spinningissä ja pyöräillen talvikuukausien aikana. Toisin sanoen kaikki 40 € ylittävät tsemppaavat myös talvikaudella.

Ohessa linkki omaan virtuaaliseen keräyslippaaseeni. Pienikin lahjoitus on tärkeä!
[EDIT 11/2017: keräyslinkki ei toistaiseksi toimi keräyslupaan liittyvien viiveiden vuoksi]

IMG-20170925-WA0010

Tavoitteena Pariisi heinäkuussa. Kuva: Jukka, Papuja ja polkuja

Edessäni on mielenkiintoinen projekti, joka huipentuu yhdeksän kuukauden päästä etappipyöräilyllä Pariisiin. Pääsette seuraamaan projektia matkan varrella tässä blogissa sekä facebookissa ja instagramissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s