Tietoja

Ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt ja kirjojen kirjaimet kutistuvat. Mutta mitä jos portaissa ei hengästyisi, kello ranteessa mittaisi myös askelia, ruoka ei lihottaisi, housut istuisivat, polkupyörä olisi kevyt polkea ja setä jaksaisi oikeasti heilua?

Siis voisivatko monet asiat mennä toisin kuin Lapinlahden Lintujen setien kappaleessa, joka on osaltaan inspiroinut blogin nimeä. Aliakseni Setä-Samuli ja ”Sedät jaksaa heilua” johtivat työnimeen ”Setä-Samuli jaksaa heilua”. Tästä napakka kiteytys on Heiluva Setä.

Heilun usein ja monella tavalla. Heilun pyöräillen, juosten, metsässä kirmaten, kahvakuulan kanssa, joogaliikkeitä tavoitellen tai muuten urheillen. Usein heilun kameran kanssa. Välillä heilun riippumatossa tai tuulessa. Syödessä ja nukkuessa yritän olla heilumatta, ja muutenkin pyrin varmistamaan etten uuvuta itseäni heilumalla.

Näitä heilumisiani ja heilumattomuuksiani kokoan tähän blogiin. Luvassa on paljon kuvia ja jonkun verran tekstiä.


pingethics

Heiluva Setä -blogi on sitoutunut noudattamaan PING Ethics -koodistoa, jonka tavoite on auttaa yrityksiä ja sisällöntuottajia tuottamaan laadukkaita, yleisöjä kiinnostavia kaupallisia sisältöjä, ja vaalia samalla luottamuksellista suhdetta yleisöihin.

Suunnon kellon olen saanut testikäyttöön aiemmin someaktiivisuuteni ansiosta. Joitain muita tuotteita tai osallistumisoikeuksia olen voittanut aiemmin somekilpailuista. Kaikki mitä julkaisen tai olen aiemimin julkaissut perustuu omiin vilpittömiin kokemuksiini.